BBQ Pan Strega

BBQ Pan Driepoot SFERA STREGA (Heksenketel)

Een nieuwe manier van eten bereiden in de buitenlucht. Een oud systeem in een nieuw jasje. U kunt alle éénpansgerechten bereiden of lekker BBQ-en. BBQ Pan Driepoot SFERA STREGA – Robuust Wonen

De STREGA set bestaat uit een stevige driepoot (dik staal), een robuuste vuurschaal met een doorsnede van 90 cm van dik staal op drie poten. Deze vuurschaal kan afgesloten worden met een deksel eveneens van staal. Er wordt een pan met een inhoud van 14 liter bijgeleverd van RVS of emaille. Tevens wordt er een robuust RVS BBQ-rooster bijgeleverd met maar liefst een doorsnede van 70 cm. De kettingen voor zowel de pan als het BBQ-rooster zijn inclusief. Met deze kettingen hangt de pan of BBQ-rooster boven het vuur in de vuurschaal. Bovenin de driepoot zit een handig katrol systeem waarmee u gemakkelijk de pan of BBQ-rooster hoger of lager kunt doen.

  Driepoot BBQ Pan

BBQ Pan Driepoot SFERA STREGA - Robuust Wonen.
Lekker genieten van het buitenleven. Naast onze lijn van steenovens introduceren wij onze heksen (strega) ketels/BBQ. Maak een vuur in de vuurschaal en hang de pan of het BBQ-rooster boven het vuur. Door middel van een katrol systeem kunt u gemakkelijk de gewenste hoogte van de pan of BBQ-rooster bepalen. Heerlijk buiten eten klaar maken met deze nostalgische set.

.

BBQ


De gehele STREGA set bestaat uit:

– Driepoot
– Katrol systeem
– Vuurschaal (doorsnede 90 cm)
– Deksel voor Vuurschaal
– RVS BBQ-rooster (doorsnede 70 cm)
– RVS Pan of Emaille Pan met deksel (inhoud 14 liter)
– Kettingen voor Pan én BBQ-rooster

 Inclusief/omschrijvingPrijs
STREGA bbq-rooster pan vuurschaal deksel driepoot katrolsysteem kettingen€ 445

Robuust Wonen showloodsU kunt de SFERA STREGA bij ons in de show-loods in Baarn komen bekijken van MA t/m ZA (ook ‘s-avonds).

Maak een afspraak robuustwonen@outlook.com of bel (06) 349 33 800.