Pizzaoven Clementi Clemy

Voor alle modellen pizza/steenovens van Clementi hebben wij exclusiviteit gekregen. Zo ook voor dit nieuwe model: Clementi Clemy in twee verschillende maten. Hoogwaardige  kwaliteit en standaard al voorzien van een verrijdbaar onderstel. De pizzaoven Clementi Clemy is gemaakt van duurzaam materiaal, volledig geïsoleerd en zeer snel op de gewenste temperatuur.
Pizzaoven Clementi Clemy

Pizzaoven Clementi Clemy; op hout gestookte steenoven.

De ovens hebben een uitstekende luchtcirculatie omdat de rookkanaaluitgang voor in de oven zit. Hierdoor ontstaat de authentieke rustieke smaak van een steenoven.

Pizzaoven Clementi ClemyU kunt de lekkerste pizza’s maken in een handomdraai (2 á 3 minuten) en uw eigen ambachtelijk brood. De steenovens Clementi Clemy zijn ook geschikt voor al uw ovengerechten en barbecue. Uw vlees wordt malser.

Exclusief bij ons verkrijgbaar, de pizza/steenoven Clementi Clemy. Verkrijgbaar in twee maten in de kleur zwart/antraciet. Hoogwaardige RVS afwerking en standaard voorzien van een onderstel op wielen.

Pizzaoven Clementi ClemyHoutovens

Houtoven
De Clementi Clemy steenovens kunnen gewoon buiten staan. Het is mogelijk om in 20 minuten de temperatuur te verkrijgen die nodig is om de lekkerste pizza’s te bakken. Alles wat u nog meer met deze steenoven kunt doen doet u op lagere temperaturen. Wij informeren u graag!

Isolatie

De pizzaoven Clementi Clemy is uitermate goed geïsoleerd. De koepel is voorzien van 8 cm rockwool en onder het bakgedeelte (3 cm dikke chamotte stenen) ligt 2,5 cm keramische isolerende vezels en 3 cm rockwool.

Multi Cooking System

Het is mogelijk om meerdere gerechten gelijke tijd klaar te maken. Hiervoor gebruikt u het Multi Cooking System. Hiermee draait u gemakkelijk een rooster met lekbak in- en uit de oven. Ook onze losse BBQ-Roosters zijn geschikt om vlees of vis te kunnen bereiden in deze steenovens. Uiteraard kunt u dit ook doen in een ovenschaal.

De perfecte steenoven voor de particulier. Gemakkelijk in gebruik en geschikt voor in de tuin, tuinhuis, op het terras of in de veranda. Gebruik de steenoven Clementi Clemy naast de vele mogelijkheden ook als tuinhaard.

De pizzaoven Clementi Clemy wordt standaard geleverd met een afsluitbaar rookkanaal, inbouwthermometer, robuuste RVS deur (eventueel in glas), vuurscherm en onderstel op wielen. Nu tijdelijk inclusief een gratis terracotta ovenschaal en een lasertemperatuurmeter.

 BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs
CLEMENTI CLEMY 6080 x 57 cm60 x 40 cm50 kg€ 1.250
CLEMENTI CLEMY 7090 x 67 cm70 x 50 cm70 kg€ 1.450

Pizzaovens ShowloodsU kunt de steenovens bij ons in Baarn komen bekijken van MA t/m ZA (ook ‘s-avonds). Wij hebben hier alle modellen opgesteld in verschillende maten. Tevens kunt u bij ons alle onderstellen en accessoires bekijken. Alle modellen en maten hebben wij op voorraad. Wij kunnen u voorzien van alle informatie omtrent steenovens.

Maak een afspraak robuustwonen@outlook.com of bel (06) 349 33 800.