Pizzaovens Aanbiedingen

Steenoven aanbieding  Steenoven aanbieding

 BuitenmaatGewichtPRO ISOLATOPRO NERO ISOLATO
SFERA PRO ISOLATO 7070 x 70 cm310 kg€ 675
SFERA PRO ISOLATO 8080 x 80 cm370 kg€ 695€ 740
SFERA PRO ISOLATO 9090 x 90 cm420 kg€ 745€ 790
SFERA PRO ISOLATO 100*100 x 100 cm570 kg€ 875€ 930
SFERA PRO ISOLATO 120*120 x 120 cm850 kg€ 1.145€ 1.190

 BuitenmaatGewichtBASSO ISOLATOBASSO NERO ISOLATO
SFERA BASSO ISOLATO 9090 x 90 cm420 kg€ 790€ 835
SFERA BASSO ISOLATO 100*100 x 100 cm570 kg€ 930€ 975
SFERA BASSO ISOLATO 120*120 x 120 cm850 kg€ 1.190€ 1.235

 

Wij hebben nog enkele niet geïsoleerde SFERA modellen. Deze kopen wij niet meer in omdat het prijsverschil van een geïsoleerd model ten opzichte van een niet geïsoleerd model niet in verhouding staat met het kwaliteitsverschil. Wij gaan voor duurzaamheid en kwaliteit. Een geïsoleerde steenoven (met Rockwool) blijft niet alleen drie keer langer warm waardoor er een behoorlijk verschil is in gebruiksgemak maar de geïsoleerde steenovens zijn ook veel duurzamer. De Rockwooldeken die tussen de gemetselde stenen en de afsmeerlaag ligt zorgt ervoor dat scheurtjes tot het minimum worden teruggebracht omdat een Rockwooldeken flexibel is en daardoor de grootste bewegingen van het uitzetten (heet worden van de oven) opvangt. Pizzaovens aanbiedingen:

Pizzaovens Aanbiedingen:

Steenovens Sfera (niet geïsoleerd)

Pizzaovens aanbiedingenTevens adviseren wij u geen steenoven aan met een rookkanaal in het midden van de oven omdat je hierdoor de warmte verlies op het belangrijkste punt in de oven hebt en de luchtcirculatie niet optimaal is ten opzichte van een steenoven met een rookkanaal voorop de oven. Wie voor gebruiksgemak, duurzaamheid en kwaliteit gaat kijkt naar de Sfera Pro Isolato en Sfera Basso Isolato.

Wij hebben nog enkele (Sfera) niet geïsoleerde modellen zonder rookkanaaluitgang en met rookkanaal in het midden van de oven. Deze kunnen wij u voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.
Deze met de hand gemaakte steenoven (houtoven, pizzaoven) rond gemetseld met vuurvaste stenen en afgewerkt met een vuurvaste mortel. U kunt de lekkerste pizza’s maken en uw eigen ambachtelijk brood. Maar de steenovens Sfera zijn ook geschikt voor al uw ovengerechten, barbecue en spiesgrill. Uw vlees wordt malser. U kunt er ook in bakken en roken en bij het natafelen gebruikt u de steenoven als tuinhaard.
Pizzaoven
Steenovens Sfera met en zonder rookkanaal zijn standaard uitgevoerd met een dubbele deur met afsluitbaar kijk/spiesgat en eventueel afsluitbaar rookkanaal uitgang met handvat voor de klep in de pijp. Alles wat ter uitbreiding mogelijk is op deze steenoven is bij ons verkrijgbaar.

pizzaoven
Pizzaovens aanbiedingenWij houden altijd één van deze niet geïsoleerde ovens bij ons in voorraad, zodat u bij ons in de loods in Baarn het verschil kunt zien tussen de kwaliteit en het Pizzaovens aanbiedingenmateriaalgebruik van de geïsoleerde en de niet geïsoleerde modellen. Bekijk hier onze geïsoleerde modellen: Sfera Pro (Nero) Isolato en Sfera Basso (Nero) Isolato. Kom bij ons een kijkje nemen, maak een afspraak en overtuig u zelf!

steenoven

pizzaoven
pizzaoven

 BuitenmaatGewichtzonder rookkanaal
uitgang
Met rookkanaal
uitgang
SFERA 6060 x 60 cm280 kg€ 245
SFERA 7070 x 70 cm310 kg€ 275
SFERA 8080 x 80 cm370 kg€ 295
SFERA 9090 x 90 cm420 kg€ 310€ 340


Steenoven Sfera Basso (niet geïsoleerd)

Pizzaovens aanbiedingenOok hebben wij nog enkele modellen van de Sfera Basso die niet geïsoleerd zijn. Ook hier adviseren wij u te kijken naar een geïsoleerd model (Sfera Basso (Nero) Isolato).
Deze ambachtelijke, met de hand gemaakte steenoven (houtoven, pizzaoven) is na eeuwenoude traditie plat-rond gemetseld met vuurvaste stenen en fraai afgewerkt met een vuurvaste mortel. De ovens hebben een uitstekende luchtcirculatie omdat de rookkanaaluitgang voor in de oven zit en geven daarom die authentieke rustieke smaak van een steenoven. U kunt de lekkerste pizza’s maken en uw eigen ambachtelijk brood. Maar de steenovens Sfera Basso zijn ook geschikt voor al uw ovengerechten en barbecue. Uw vlees wordt malser. Bij het natafelen gebruikt u de steenoven als tuinhaard.

LET OP: Deze Sfera Basso ziet er hetzelfde uit als een geïsoleerd model (Sfera Basso Isolato), laat u goed voorlichten!

 BuitenmaatGewichtPrijs
SFERA BASSO 9090 x 90 cm420 kg€ 495

U ontvangt tijdelijk bij aankoop van een niet geïsoleerde steenoven een terracotta ovenschaal, kit en een lasertemperatuurmeter (t.w.v. € 93,-).

 Pizzaovens aanbiedingen - gratis Terracotta Ovenschaal           Pizzaovens aanbiedingen - gratis Laser temperatuurmeter          Pizzaovens aanbiedingen - gratis Kit

Geïsoleerde steenovens

Op al onze andere modellen steenoven krijgt u tijdelijk gratis een inbouwthermometer, kit, terracotta ovenschaal en een lasertemperatuurmeter (t.w.v. € 142,-). Tevens hebben we nu een aanbieding op een totaalpakket steenoven SFERA PRO (NERO) ISOLATO & SFERA BASSO (NERO) ISOLATO.

U kunt de steenoven door ons laten installeren. Wij plaatsen de steenoven op uw eigen gemaakte of door ons meegenomen onderstel. U kunt de oven ook zelf ophalen in Baarn of wij verzenden de steenoven op een pallet/krat bij u voor de deur.

Steen Pizzaovens showroomU kunt de steenovens bij ons in Baarn komen bekijken van MA t/m ZA (ook ‘s-avonds). Zo kunt u goed de verschillende modellen en groottes van de ovens zien en zo nodig de verschillende onderstellen en accessoires bekijken. Het is zeker de moeite waard om de verschillen te komen bekijken tussen de niet- en de wel geïsoleerde modellen! Vrijwel alle modellen en maten hebben wij op voorraad. Wij kunnen u voorzien van alle informatie omtrent steenovens.
Maak een afspraak robuustwonen@outlook.com of bel (06) 349 33 800.