Steenoven Clementi Cucina

Wij hebben exclusiviteit gekregen voor deze nieuwe top design steenovens van zeer hoge kwaliteit. De steenoven Clementi Cucina is gemaakt van duurzaam materiaal, volledig geïsoleerd en zeer snel op de gewenste temperatuur. Eén van de weinige op hout gestookte oven die een indirecte hout verbranding heeft.

steenoven clementi cucinasteenoven clementi cucina                   steenoven clementi cucina

Steenoven Clementi Cucina

In tegenstelling tot onze andere aangeboden ovens heeft deze oven een indirecte hout verbranding. Onder het ovengedeelte wordt er in een aparte ruimte hout gestookt. De oven wordt hierdoor verwarmt en heeft een automatisch/elektrisch luchtcirculatie systeem waardoor iedere plek in de oven dezelfde temperatuur verkrijgt.

steenoven clementi cucinaOnderin het ovengedeelte ligt een chamotte steen waarop bijv. pizza’s en brood gebakken kunnen worden. Verder werkt de oven hetzelfde als uw oven in uw keuken, dus al uw ovengerechten kunt u kwijt in deze oven. Onder het verbrandingsgedeelte zit een ruimte voor bijvoorbeeld de opslag van hout.

De steenoven Clementi Cucina is geschikt voor uw tuin, terras of veranda. Wij hebben ook modellen die in uw keuken geplaatst kunnen worden. Deze voorzien uw keuken of woonkamer van warmte en tegelijkertijd heeft u de beschikking over de op hout gestookte oven.

steenoven clementi cucinaDe steenoven Clementi Cucina wordt compleet geleverd inclusief verlichting in het ovengedeelte, elektrisch ventilatiesysteem, terracotta ovenschaal, wekker, temperatuurmeter, RVS bakplaten, rekken en rookkanaal.

Steenoven/pizzaoven Clementi Cucina is exclusief bij ons verkrijgbaar inclusief onderstel op wielen óf als inbouw model (zonder onderstel voor houtopslag en zonder punt dakje).

steenoven clementi cucina

 BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs
CLEMENTI CUCINA
Incl. onderstel
65 x 82 x 162 cm.45 x 40 x 34 cm.140 kg€ 1.749

Pizzaovens showroom Robuust WonenU kunt de steenovens bij onze showroom in Baarn komen bekijken van MA t/m ZA (ook ‘s-avonds). Zo kunt u goed de verschillende modellen en groottes van de ovens zien en zo nodig de verschillende onderstellen en accessoires bekijken. Vrijwel alle modellen en maten hebben wij op voorraad. Wij kunnen u voorzien van alle informatie omtrent steenovens. 
Maak een afspraak robuustwonen@outlook.com of bel (06) 349 33 800.