Steenoven Clementi Mostro

Wij hebben exclusiviteit gekregen voor deze nieuwe top design steenoven Clementi Mostro van zeer hoge kwaliteit. Duurzaam materiaalgebruik, volledig geïsoleerd en zeer snel op de gewenste temperatuur.

Steenoven Clementi Mostro                   Steenoven Clementi Mostro.

Steenoven Clementi Mostro – Volledig steen met roestvrij stalen roof.

Steenoven Clementi MostroDe ovens hebben een uitstekende luchtcirculatie omdat de rookkanaaluitgang voor in de oven zit en geven daarom die authentieke rustieke smaak van een steenoven. De oven bestaat volledig uit vuurvast steen, zowel het bakgedeelte als de koepel. De gehele oven is geïsoleerd met Rockwool en Scamotek. De oven is volledig afgedekt met behandeld staal in diverse kleuren.
.
Steenoven Clementi MostroU kunt de lekkerste pizza’s maken in een handomdraai (2 á 3 minuten) en uw eigen ambachtelijk brood. De steenoven CLEMENTI MOSTRO is ook geschikt voor al uw ovengerechten, roken en barbecue. Uw vlees wordt malser.

De steenoven CLEMENTI MOSTRO kan gewoon buiten staan en zijn ook geschikt voor binnen gebruik.

De exclusief bij ons verkrijgbare steenoven CLEMENTI MOSTRO wordt standaard geleverd inclusief een afsluitbaar rookkanaal, robuuste deur en onderstel op wielen. De oven kan uitgevoerd worden in diverse kleuren (zwart, koper, rood en geel).

Steenoven Clementi Mostro - gratis LasertemperatuurmeterSteenoven Clementi Mostro - gratis Terracotta Ovenschaal
Naast de standaard uitgebreide uitrusting van deze steenoven ontvangt u nu tijdelijk een terracotta ovenschaal, deur inbouwthermometer en een lasertemperatuurpistool waarmee u uw oven goed gaat leren kennen.

 BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs
CLEMENTI MOSTRO
Incl. onderstel
94 x 107 cm82 x 75 + (28) cm320 kg€ 2.350

pizzaovens showroom Robust WonenU kunt de steenovens bij ons in Baarn komen bekijken van MA t/m ZA (ook ‘s-avonds). Zo kunt u goed de verschillende modellen en groottes van de ovens zien en zo nodig de verschillende onderstellen en accessoires bekijken. Vrijwel alle modellen en maten hebben wij op voorraad. Wij kunnen u voorzien van alle informatie omtrent steenovens.
Maak een afspraak robuustwonen@outlook.com of bel (06) 349 33 800.