Over ons

Pizzaoven Steenoven Houtoven – Informatie Robuust Wonen

Specialist / Exclusiviteit Steenovens / Pizzaovens / Houtovens

Inmiddels zijn wij al 8 jaar de specialist in ‘kant en klare’ pizza/steenovens en richten ons alleen op geïsoleerde steenovens. Bent u op zoek naar een op hout gestookte steenoven dan zijn wij uw gesprekspartner, wij helpen u graag en geven u de juiste adviezen.
Wij hebben de exclusiviteit gekregen van twee, door ons best beoordeelde producenten, van ‘kant en klare’ geïsoleerde steenovens. We hebben SFERA én CLEMENTI steenovens. Zij onderscheiden zich in materiaalgebruik, bouw en afwerking. Bekijk de Sfera Pro Isolato en Sfera Basso Isolato óf onze nieuwe geïsoleerde top Italiaanse pizzaovens, bekijk Clementi Mondo (nu ook op gas)Clementi Clemy, Clementi Mostro of Clementi Cucina (Clementi hout ovens zijn alleen bij ons verkrijgbaar). De steenovens zijn in verschillende maten en kleuren uit voorraad leverbaar. Wij zijn de importeur en leveren direct vanaf de fabrikant.

steenoven sfera modellen Steenoven Clementi Modellen

Pizza oven / Steenoven / Houtoven geschikt voor

Onze op hout gestookte steenovens (pizzaovens, hout ovens, brood ovens) zijn uitermate geschikt voor het bakken van de lekkerste pizza’s en ambachtelijk brood. Maar in onze steenovens kunt u ook al uw ovengerechten klaar maken, BBQ-en, roken en in sommige modellen past een spies van 1 meter. Gebruik de steenoven bij het natafelen als tuinhaard.
Al onze aangeboden steenovens zijn geschikt voor buitengebruik. Onze Clementi ovens kunnen ook in huis geplaatst worden.

Gratis bij aankoop van een steenoven / pizzaoven / houtoven

U krijgt bij iedere oven een ingebouwde wandthermometer, terracotta ovenschaal en een lasertemperatuurmeter. Met de lasertemperatuurmeter kunt u gemakkelijk contactloos iedere plek in uw oven de temperatuur meten tot 550 graden. Hiermee leert u goed uw oven kennen.

Advies grootte steenoven / pizzaoven / houtoven

Wij adviseren particulieren om een niet al te grote steenoven aan te schaffen. Door de hoog haalbare temperatuur van deze steenovens is uw pizza binnen twee á drie minuten klaar. Hierdoor hoeft u niet veel pizza’s gelijkertijd in de oven te plaatsen. Tevens is deze groot genoeg om meerdere broden te bakken, grote ovenschalen, BBQ en in de Sfera Pro modellen een spiesgrill.

Advies isolatie steenoven / pizzaoven / houtoven

Wij adviseren een geïsoleerde steenoven vanwege de kwaliteit, het gebruiksgemak en de lange levensduur! Laat u goed voorlichten.

Onderstellen voor steenoven / pizzaoven / houtoven

In samenwerking met Meubelmaker Florian Weber bieden wij onderstellen aan voor al onze steenovens in robuust massief eikenhout. Bekijk deze onderstellen. U kunt uiteraard ook zelf uw onderstel regelen. Met betrekking tot de Sfera Pro en de Sfera Basso adviseren wij u een degelijk onderstel te maken vanwege de zware belasting. Onderstellen kunnen worden gemaakt van hout, steen of metaal. Voor inspiratie kunt u kijken hoe andere klanten dit hebben opgelost: klik hier.

Aflevering / Installeren van steenoven / pizzaoven / houtoven

U kunt de steenoven door ons laten installeren. Wij plaatsen de steenoven op uw eigen gemaakte- of door ons meegenomen onderstel. U kunt de steenoven ook zelf ophalen bij ons in Baarn of laten bezorgen op een pallet/krat bij u voor de deur.

Showloods en voorraad

Pizzaoven Steenoven Houtoven - informatie Robuust WonenIn Baarn (tussen Hilversum en Amersfoort) hebben wij een opslagloods waar gemiddeld zo’n 100 steenovens droog op voorraad staan. Tevens hebben we een showloods waar u van harte welkom bent van maandag tot en met zaterdag (ook ‘s-avonds) om onze lijn steenovens te komen bekijken. Wij kunnen u alles vertellen over onze ovens en u kunt goed de verschillende modellen, groottes, accessoires en onderstellen bekijken. Bel of mail voor een afspraak.

 Pizzaoven Steenoven Houtoven – Informatie Robuust Wonen
Robuust Wonen staat voor eigenwijs, kwaliteit en duurzaamheid.
Alles wordt geleverd en geïnstalleerd waar we zelf voor 100% achter staan.
Pizzaoven Steenoven Houtoven – Informatie Robuust Wonen