Steenoven Onderstellen

Steenoven Onderstellen voor de SFERA PRO en BASSO moeten degelijk zijn vanwege de zware belasting en lange levensduur van de steenovens. Materiaal gebruik is daarom heel belangrijk en medebepalend voor de uitstraling van de steenoven. Aangezien deze steenovens buiten staan, moeten de onderstellen gemaakt zijn van duurzaam hardhout. Onderstellen van bijvoorbeeld vuren-hout gaan na 2 á 3 jaar rotten en verbindingen gaan los zitten. Uiteraard kunnen onderstellen ook gemaakt worden van staal of steen. U kunt zelf uw onderstel maken/regelen, wij bieden onderstaande onderstellen aan:

Steenoven Onderstellen voor SAFERA PRO en BASSO uit volledig eikenhout:

Steenoven OnderstellenSteenoven OnderstellenHet onderstel dat wij aanbieden in volledig hard-hout (eiken) wordt gemaakt door Meubelmaker Florian Weber en heeft een robuust uiterlijk en is geschikt voor alle modellen en maten steenovens in de SFERA lijn. De onderstellen kunnen zonder problemen onoverdekt buiten staan.

Steeenoven Onderstellen ‘ROBUUST’ voor de SFERA PRO en BASSO
Standaard zijn de onderstellen van 15 x 15 cm dikke massieve eiken poten. Alles wordt met pen-gat verbindingen verlijmt. De steenoven wordt in het onderstel gezet waardoor de betonnen plaat waarop de steenoven is gemaakt gelijk loopt met de robuuste rand. Tevens standaard voorzien van een bodemplaat en op wielen. De wielen kunnen per stuk 250 kg dragen. Hierdoor ontstaat er een overcapaciteit waardoor u de zware steenoven gemakkelijk kunt verplaatsen. De onderstellen zijn zeer stabiel, duurzaam (volledig eikenhout) en perfect afgewerkt. U kunt eventueel specifieke kenmerken laten aanbrengen. Geen schroef in zicht en alles met pen/gat verbindingen verlijmt.Steenoven

OmschrijvingPrijs
Onderstel type "Robuust" voor maat 70 t/m 90 incl. bodemplaat€ 645
Zijwand (per stuk)€ 80
Dubbele deur€ 145
Op wielen (2 zwenk, 2 zwenk geremd)€ 100

Steenoven Onderstellen ‘ROBUUST LIGHT’ voor de SFERA PRO en BASSO

.
Onderstel Robuust Light

Dit onderstel is tevens ontworpen en gemaakt door Meubelmaker Florian Weber. Volledig vervaardigt van eikenhout (hard-hout) en fraai afgewerkt. Dit model is geschikt voor alle steenovens SFERA PRO en BASSO tot en met 90 cm. Deze onderstellen zijn alleen geschikt voor een permanente plek in uw tuin of veranda. De onderstellen zijn zeer stabiel, duurzaam en perfect afgewerkt. Ook hier kunt u specifieke kenmerken laten aanbrengen.
Pizzaoven

.
.
.

OmschrijvingPrijs
Onderstel type "Robuust Light" voor maat 70 t/m 90€ 395

Stenen onderstellen voor de steenoven / pizzaoven SFERA PRO en BASSO

Stenen (gemetseld) onderstel voor steenoven

U kunt er ook voor kiezen om een muurtje te (laten) metselen. Aan de voorkant een leuk toogje waaronder hout kan worden opgeslagen, een rand rondom van steen of hout. De ovens zijn gemaakt op een bewapende betonnen plaat, hierdoor hoeft de steenoven niet in zijn geheel ondersteund te worden. U kunt volstaan door een U-vorig muurtje te metselen waarop de steenoven op geplaatst kan worden..

Pizzaovens

Betonbielzen voor Onderstel Steenoven

De goedkoopste oplossing is om stenen bielzen op elkaar te lijmen tot de gewenste hoogte. Plaats de steenoven eventueel met een robuuste houten rand. Bij iedere steenhandel zijn deze betonbielzen te verkrijgen.

.

Pizzaovens

Onderstellen voor pizzaoven / steenoven CLEMENTI MONDO

Meubelmaker Florian Weber gaat ook voor de CLEMENTI MONDO onderstellen maken van volledig eikenhout, zowel zonder als op wielen. Binnenkort bij ons op de website te bekijken. De CLEMENTI MONDO heeft ook standaard onderstellen:

Onderstel SMILE voor pizzaoven CLEMENTI MONDOOnderstel TABLE voor pizzaoven CLEMENTI MONDOOnderstel BASE voor pizzaoven CLEMENTI MONDO

Het eerste onderstel (SMILE): Alleen mogelijk voor de Clementi Mondo 80. De ronding van de steenoven loopt verder rond door in het onderstel, handig voor houtopslag. Inclusief twee zijtafeltjes. Op twee wielen (niet op afbeelding).

Het tweede onderstel (TABLE): Alleen mogelijk voor de Clementi Mondo 80. Dit tafelmodel heeft een werkblad waarop gemakkelijk bijvoorbeeld pizza’s bereid kunnen worden. Inclusief handig tafelscherm en groot tussenblad waarop u veel spullen kwijt kunt. Levering zonder stenen werkblad.

Het derde onderstel (BASE): Mogelijk voor Clementi Mondo 60, 80 en 100. Basis onderstel met een zijtafel (extra zijtafel is mogelijk). Op twee wielen, dus gemakkelijk verplaatsbaar. Inclusief tussenblad.

 SMILE
Clementi Mondo
maat 80
TABLE
Clementi Mondo
maat 80
BASE
Clementi Mondo
maat 60, 80 en 100
ONDERSTEL CLEMENTI MONDO€ 750€ 1.150Geen € 425 maar
tijdelijk € 375
ONDERSTEL CLEMENTI MONDO
VOLLEDIG RVS
€ 995

Steenoven Pizza oven Clementi Mostro incl. Onderstel
De CLEMENTI MOSTRO wordt standaard op een onderstel met wielen geleverd.


.

Pizzaovens

 BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs
CLEMENTI MOSTRO
Incl. onderstel
94 x 107 cm82 x 75 + (28) cm320 kg€ 2.350

Steenoven Pizzaven Clementi Cucina incl. Onderstel

Pizzaovens

De CLEMENTI CUCINA wordt standaard geleverd met onderstel. Dit is een afsluitbaar (deurtje) opslag onderstel voor bijvoorbeeld hout. Het is ook mogelijk om alleen de oven af te nemen om het bijvoorbeeld in een (buiten)keuken in te bouwen.

 BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs
CLEMENTI CUCINA
Incl. onderstel
65 x 82 x 162 cm.45 x 40 x 34 cm.140 kg€ 1.749